Com sabeu, tal com ens han determinat les autoritats sanitàries, se suspenen les classes temporalment als centres educatius des del 16 de març fins que es valore una disminució del riscde contagi del COVID-19 que permeta retornar a la normalitat a les aules.

Com que són moments difícils, tot el suport i la complicitat que establim entre els qui formem part de la comunitat educativa valenciana faran que fem front a aquesta situació d’excepcionalitat de la forma més eficaç possible.

➡ Estarem al vostre costat per a donar-vos tot el suport en allò que puga ser d’utilitat i voldríem que difonguéreu que hem habilitat un espai web amb la informació per a la comunitat educativa sobre les mesures que estem establint. En aquest espai podreu trobar les diferents mesures que estem implementant per a garantir la formació a distància de l’alumnat valencià, així com l’organització del treball i les tasques del professorat.

➡ L’espai web d’informació per a la comunitat educativa és: http://www.ceice.gva.es/va/covid-19

Vos recomanem, també, que  del canal de Telegram i per evitar al màxim la difusió de missatges falsos, s’informeu en tot moment als nostres comptes i xarxes socials oficials:

Facebook: GVA Educació
Twitter: @GVAEducacio
Instagram:  @GVAEducacio

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i capacitat resolutiva per a fer front a aquesta situació.

Direcció d’Estudis
CIPFP Costa de Azahar
Telf. 964 738 890 – Fax. 964 738 891