Ciclos Formativos Grado Medio de Hosteleria.

Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.

CUINA I GASTRONOMIA
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Primer curso

•  Preelaboració i conservació d’aliments.

•  Tècniques culinàries.

•  Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.

•  Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.

•  Formació i orientació laboral.

•  Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

 

Segundo curso

• Ofertes gastronòmiques.

• Productes culinaris.

• Postres en restauració.

• Empresa i iniciativa emprenedora.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

• Formació en Centres de Treball: 380 hores.

 

CURSO 2015/16

2 GRUPOS DE MAÑANA Y 1 DE TARDE

SERVICIS EN RESTAURACIÓ
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Primer curso

• Operacions bàsiques en bar cafeteria.

• Operacions bàsiques en restaurant.

• El vi i el seu servici.

• Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.

• Anglés.

• Formació i orientació laboral.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

 

Segundo curso

• Servicis en bar cafeteria.

• Servicis en restaurant i esdeveniments especials.

• Ofertes gastronòmiques.

• Tècniques de comunicació en restauració.

• Empresa i iniciativa emprenedora.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

• Formació en el Centres de Treball: 380 hores

CURSO 2015/16

MAÑANA