Ciclos Formativos Grado Medio de Hosteleria.
Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.
CUINA I GASTRONOMIA | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a | Primer curso
• Preelaboració i conservació d’aliments. • Tècniques culinàries. • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segundo curso • Ofertes gastronòmiques. • Productes culinaris. • Postres en restauració. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en Centres de Treball: 380 hores.
|
CURSO 2015/16
2 GRUPOS DE MAÑANA Y 1 DE TARDE |
SERVICIS EN RESTAURACIÓ | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a | Primer curso
• Operacions bàsiques en bar cafeteria. • Operacions bàsiques en restaurant. • El vi i el seu servici. • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. • Anglés. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segundo curso • Servicis en bar cafeteria. • Servicis en restaurant i esdeveniments especials. • Ofertes gastronòmiques. • Tècniques de comunicació en restauració. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en el Centres de Treball: 380 hores |
CURSO 2015/16
MAÑANA |