Ciclos Formativos Grado Medio de Industrias Alimentarias

Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.

FORNERIA, REBOSTERIA I CONFITERIA
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Primer curso

• Matèries primeres i processos en forn, pastisseria i rebosteria.

• Elaboracions de forn i brioxeria.

• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.

• Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.

• Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.

• Presentació i venda de productes de forn i pastisseria.

• Formació i orientació laboral.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

 

Segundo curso

•  Elaboracions de confiteria i altres especialitats.

•  Postres en restauració.

•  Productes d’obrador.

•  Empresa i iniciativa emprenedora.

•  Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

•  Formació en el Centres de Treball: 380 hores

CURSO 2015/16

TARDE