Ciclos Formativos Grado Medio de Industrias Alimentarias
Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.
FORNERIA, REBOSTERIA I CONFITERIA | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a | Primer curso
• Matèries primeres i processos en forn, pastisseria i rebosteria. • Elaboracions de forn i brioxeria. • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. • Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària. • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. • Presentació i venda de productes de forn i pastisseria. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segundo curso • Elaboracions de confiteria i altres especialitats. • Postres en restauració. • Productes d’obrador. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en el Centres de Treball: 380 hores |
CURSO 2015/16
TARDE |