TurismoCocinaServiciosIndustrias AlimentariasFP Básica
Ciclos Formativos Superiores Grado Superior de Turismo. Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.
GIAT – GUÍA, INFORMACIÓN Y ASISTENCIAS TURÍSTICAS
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Superior Primer curso
  • Protocolo y relaciones públicas.
  • Marketing turístico.
  • Destinos turísticos.
  • Recursos turísticos.
  • Estructura del mercado turístico.
  • Inglés.
  • Inglés Técnico I. Horario reservado docencia en inglés.
  • Formación y orientación laboral.
  Segundo curso
  • Servicios de información turística.
  • Procesos de guía y asistencia turística.
  • Diseño de productos turísticos.
  • Inglés Técnico II. Horario reservado docencia en inglés.
  • Segunda lengua extranjera.
  • Empresa e iniciativa emprendedora.
  • Proyecto de guía, información y asistencia turísticas.
  • Formación en centros de trabajo.
MAÑANA
AAYYGE – AGENCIAS DE VIAJES Y GESTIÓN DE EVENTOS (OPCIÓN FP DUAL)
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Superior Primer curso
  • Protocolo y relaciones públicas.
  • Marketing turístico.
  • Destinos turísticos.
  • Recursos turísticos.
  • Estructura del mercado turístico.
  • Inglés.
  • Inglés Técnico I. Horario reservado docencia en inglés.
  • Formación y orientación laboral.
  Segundo curso
  • Gestión de productos turísticos.
  • Venta de servicios turísticos.
  • Dirección de entidades de intermediación turística.
  • Inglés Técnico II. Horario reservado docencia en inglés..
  • Segunda lengua extranjera.
  • Empresa e iniciativa emprendedora.
  • Proyecto de agencias de viajes y gestión de eventos.
  • Formación en centros de trabajo.
  TARDE
GAT- GESTIÓN DE ALOJAMIENTOS TURÍSTICOS
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Superior Primer curso
  • Estructura del mercado turístico.
  • Protocolo y relaciones públicas.
  • Marketing turístico.
  • Dirección de alojamientos turísticos.
  • Inglés.
  • Inglés Técnico I. Horario reservado docencia en inglés.
  • Recursos humanos en el alojamiento.
  • Formación y orientación laboral.
  Segundo curso
  • Gestión del departamento de pisos.
  • Recepción y reservas.
  • Comercialización de eventos.
  • Inglés Técnico II. Horario reservado docencia en inglés
  • Segunda lengua extranjera.
  • Empresa e iniciativa emprendedora.
  • Proyecto de gestión de Alojamiento Turístico.
  • Formación en Centros de Trabajo.
MAÑANA
Ciclos Formativos Superiores Grado Superior de Hostelería y Turismo.

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DIRECCIÓN DE COCINA
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Superior Primer curso

 

• Control de l’aprovisionament de matèries primeres.

• Processos de preelaboració i conservació en cuina.

• Processos d’elaboració culinària.

• Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries.

• Anglés.

• Formació i orientació laboral.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

 

Segundo curso

• Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina.

• Gestió de la producció en cuina.

• Gastronomia i nutrició.

• Recursos humans i direcció d’equips en restauració.

• Gestió administrativa i comercial en restauració.

• Empresa i iniciativa emprenedora.

• Projecte de Direcció de cuina.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

• Formació en Centres de Treball.

MAÑANA
CUINA I GASTRONOMIA (GRADO MEDIO)
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Primer curso

 

• Preelaboració i conservació d’aliments.

• Tècniques culinàries.

• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.

• Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.

• Formació i orientació laboral.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

 

Segundo curso

• Ofertes gastronòmiques.

• Productes culinaris.

• Postres en restauració.

• Empresa i iniciativa emprenedora.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

• Formació en Centres de Treball: 380 hores.

2 GRUPOS DE MAÑANA Y 1 DE TARDE
Ciclos Formativos Superiores Grado Superior de Hostelería y Turismo.
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DIRECCIÓN SERVICIOS RESTAURACIÓN
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Superior Primer curso

 

• Control de l’aprovisionament de matèries primeres.

• Processos de servicis en bar-cafeteria.

• Processos de servicis en restaurant.

• Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària.

• Anglés.

• Formació i orientació laboral.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

 

Segundo curso

• Sumillería.

• Planificació i direcció de servicis i esdeveniments en restauració.

• Gastronomia i nutrició.

• Recursos humans i direcció d’equips en restauració.

• Gestió administrativa i comercial en restauració.

• Segona llengua estrangera.

• Empresa i iniciativa emprenedora.

• Projecte de Direcció de Servicis en Restauració.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

• Formació en Centres de Treball.

 

 

MAÑANA

SERVICIS EN RESTAURACIÓ (GRADO MEDIO)
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Primer curso

 

• Operacions bàsiques en bar cafeteria.

• Operacions bàsiques en restaurant.

• El vi i el seu servici.

• Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.

• Anglés.

• Formació i orientació laboral.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

 

Segundo curso

• Servicis en bar cafeteria.

• Servicis en restaurant i esdeveniments especials.

• Ofertes gastronòmiques.

• Tècniques de comunicació en restauració.

• Empresa i iniciativa emprenedora.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

• Formació en el Centres de Treball: 380 hores

MAÑANA
Ciclos Formativos Grado Medio de Industrias Alimentarias
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FORNERIA, REBOSTERIA I CONFITERIA
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Técnico/a Primer curso

• Matèries primeres i processos en forn, pastisseria i rebosteria.

• Elaboracions de forn i brioxeria.

• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.

• Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.

• Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.

• Presentació i venda de productes de forn i pastisseria.

• Formació i orientació laboral.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

 

Segundo curso

• Elaboracions de confiteria i altres especialitats.

• Postres en restauració.

• Productes d’obrador.

• Empresa i iniciativa emprenedora.

• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

• Formació en el Centres de Treball: 380 hores

TARDE
Ciclos Formativos Formación Profesional Básica en Cocina y Restauración
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CUINA I RESTAURACIÓ
Titulación Módulos Profesionales TURNO
Profesional Básico Primer curso

• Atenció al client.

• Tècniques elementals de preelaboració.

• Processos bàsics de producció culinària.

• Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene en la manipulació.

• Ciències aplicades I.

• Comunicació i societat I.

• Tutoria.

• Formació i orientació laboral I.

• Formació en centres de treball (Unitat Formativa I)

 

Segundo curso

• Tècniques elementals de servici.

• Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes.

• Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering.

• Ciències aplicades II.

• Comunicació i societat II.

• Tutoria.

• Formació i orientació laboral II.

• Formació en centres de treball (Unitat Formativa II).

MAÑANA