ACCÉS
– Podran accedir persones entre 15, 16 i 17 anys que no han completat estudis d’ensenyament secundari.
– Té prioritat d’admissió l’alumnat de 16 anys amb proposta favorable de l’equip docent del centre d’orige.
DURADA: Dos cursos escolars.
TITULACIÓ QUE S’OBTÉ:
– Títol de Formació Professional de Grau Bàsic (Nivell 1).
– Títol de Graduat en ESO.
ITINERARI:
En superar el Cicle Formatiu de Grau Bàsic, es pot accedir a qualsevol Cicle Formatiu de Grau Mitjà.
MÉS INFORMACIÓ: https://ceice.gva.es/es/web/formacion-profesional/dossier-ciclesTexto avanzado de Gutentor
- Inicio
- Centro
- Secretaría
- Oferta Formativa
- Ciclos Formativos Profesión = Vocación
- Programa Formativo de Cualificación Básica de Cocina
- GB Cocina y Restauración
- GM Comercialización de Productos Alimentarios
- GM Panadería, Pastelería y Confitería
- GM Servicios de Restauración
- GM Cocina y Gastronomía
- GS Dirección de Cocina y Dirección de Servicios de Restauración
- GS Agencia de Viajes y Gestión de Eventos
- GS Guía Turístico y Asistencias Turísticas
- GS Gestión de Alojamientos Turísticos
- Curso de Especialización en Panadería y Bollería Artesanal
- Requisitos de Acceso a Ciclos
- Ciclos Formativos Profesión = Vocación
- Empresas
- Alumnado
- Residencia
- Acredita
- Erasmus+