En el marc d’un conveni de col·laboració entre la Societat Gastronòmica l’Olla de la Plana i Cosda, dos alumnes del centre disfrutaran d’una estada formativa i una beca en un restaurant de Martín Berasategui.
Són alumnes del cicle superior de doble titulació de Direcció de Cuina i Direcció de Serveis
La Societat Gastronòmica l’Olla de la Plana, ha concedit la primera BECA GASTRONÒMICA al millor alumne de SALA i de CUINA de Cosda.
L’elecció l’ha efectuada un Jurat Professional constituit pel professorat de Cosda i el President de l’Olla de la Plana.
El reconeixement ha recaigut en els següents alumnes:
Personal de cuina: Ana Pallarés Muchola.
Personal de sala: Juan Manuel Mateo Ríos.
Cada beca està dotada amb 1.500 € i la formació per tres mesos en el Restaurant Martín Berasategui amb 3 estrelles Michelin, de Lasarte (Donostia).
El dimecres 14 de febrer de 2024, es va efectuar el lliurament dels premis, en un acte en el que van estar presents els socis de l’Olla de la Plana.
Agraïm a L’Olla de la Plana i a Martín Berasategui per ser partícips d’aquesta iniciativa tan valuosa per la formació d’excelència que rebrà el nostre alumnat.
Estem molt emocionats pel video de benvinguda que ha preparat En Martín Berasategi i que compartim amb vosaltres: