GIAT – GUÍA, INFORMACIÓN Y ASISTENCIAS TURÍSTICAS | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a Superior | Primer curso
|
MAÑANA |
AAYYGE – AGENCIAS DE VIAJES Y GESTIÓN DE EVENTOS (OPCIÓN FP DUAL) | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a Superior | Primer curso
|
TARDE |
GAT- GESTIÓN DE ALOJAMIENTOS TURÍSTICOS | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a Superior | Primer curso
|
MAÑANA |
Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.
DIRECCIÓN DE COCINA | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a Superior | Primer curso
• Control de l’aprovisionament de matèries primeres. • Processos de preelaboració i conservació en cuina. • Processos d’elaboració culinària. • Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries. • Anglés. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segundo curso • Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina. • Gestió de la producció en cuina. • Gastronomia i nutrició. • Recursos humans i direcció d’equips en restauració. • Gestió administrativa i comercial en restauració. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Projecte de Direcció de cuina. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en Centres de Treball. |
MAÑANA |
CUINA I GASTRONOMIA (GRADO MEDIO) | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a | Primer curso
• Preelaboració i conservació d’aliments. • Tècniques culinàries. • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segundo curso • Ofertes gastronòmiques. • Productes culinaris. • Postres en restauració. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en Centres de Treball: 380 hores. |
2 GRUPOS DE MAÑANA Y 1 DE TARDE |
Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.
DIRECCIÓN SERVICIOS RESTAURACIÓN | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a Superior | Primer curso
• Control de l’aprovisionament de matèries primeres. • Processos de servicis en bar-cafeteria. • Processos de servicis en restaurant. • Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària. • Anglés. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segundo curso • Sumillería. • Planificació i direcció de servicis i esdeveniments en restauració. • Gastronomia i nutrició. • Recursos humans i direcció d’equips en restauració. • Gestió administrativa i comercial en restauració. • Segona llengua estrangera. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Projecte de Direcció de Servicis en Restauració. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en Centres de Treball. |
MAÑANA |
SERVICIS EN RESTAURACIÓ (GRADO MEDIO) | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a | Primer curso
• Operacions bàsiques en bar cafeteria. • Operacions bàsiques en restaurant. • El vi i el seu servici. • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. • Anglés. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segundo curso • Servicis en bar cafeteria. • Servicis en restaurant i esdeveniments especials. • Ofertes gastronòmiques. • Tècniques de comunicació en restauració. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en el Centres de Treball: 380 hores |
MAÑANA |
Ciclos Formativos Grado Medio de Industrias Alimentarias
Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.
FORNERIA, REBOSTERIA I CONFITERIA
Titulación
Módulos Profesionales
TURNO
Técnico/a
Primer curso
• Matèries primeres i processos en forn, pastisseria i rebosteria.
• Elaboracions de forn i brioxeria.
• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.
• Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.
• Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
• Presentació i venda de productes de forn i pastisseria.
• Formació i orientació laboral.
• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segundo curso
• Elaboracions de confiteria i altres especialitats.
• Postres en restauració.
• Productes d'obrador.
• Empresa i iniciativa emprenedora.
• Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
• Formació en el Centres de Treball: 380 hores
MAÑANAS
Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.
CUINA I RESTAURACIÓ | |||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO | |
Profesional Básico | Primer curso
• Atenció al client. • Tècniques elementals de preelaboració. • Processos bàsics de producció culinària. • Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene en la manipulació. • Ciències aplicades I. • Comunicació i societat I. • Tutoria. • Formació i orientació laboral I. • Formació en centres de treball (Unitat Formativa I) | TARDE | |
Segundo curso • Tècniques elementals de servici. • Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes. • Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering. • Ciències aplicades II. • Comunicació i societat II. • Tutoria. • Formació i orientació laboral II. • Formació en centres de treball (Unitat Formativa II). |
MAÑANA |