Ciclos Formativos Grado Medio de Hosteleria.
Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.
| CUINA I GASTRONOMIA | ||
| Titulación | Módulos Profesionales | TURNO | 
| Técnico/a | Primer curso • Preelaboració i conservació d’aliments. • Tècniques culinàries. • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. 
 Segundo curso • Ofertes gastronòmiques. • Productes culinaris. • Postres en restauració. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en Centres de Treball: 380 hores. 
 | CURSO 2015/16 2 GRUPOS DE MAÑANA Y 1 DE TARDE | 
| SERVICIS EN RESTAURACIÓ | ||
| Titulación | Módulos Profesionales | TURNO | 
| Técnico/a | Primer curso • Operacions bàsiques en bar cafeteria. • Operacions bàsiques en restaurant. • El vi i el seu servici. • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. • Anglés. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. 
 Segundo curso • Servicis en bar cafeteria. • Servicis en restaurant i esdeveniments especials. • Ofertes gastronòmiques. • Tècniques de comunicació en restauració. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en el Centres de Treball: 380 hores | CURSO 2015/16 MAÑANA | 
