Entre els actes de col·laboració que l’assosciació de distribuïdors de vins de Castelló VINDICAS participa amb Cosda, el passat dimarts 13 de maig es va celebrar una mostra de vins a les nostres instal·lacions.

En la pérgola del pati, Vindicas va fer la presentació dels seus vins de la temproada d’estiu 2024, on van poder fer el tast dels vins de moda dels diferents cellers, de nombroses D.O. de tota la geografia espanyola, entre altres Rioja, Ribera del Duero, Jerez, Somontano, Bierzo, Albariño, etc.

Els assistents a la presentació, professionals d’Hostaleria, Turisme, Distribució i Venda, van gaudir degustant les novetats del sector més destacables. en un entorn únic i amb un ambient distendit.

En la recepció i atenció van col·laborar l’alumnat de 2n de Gestió d’Allotjaments Turístics, en el servei i logística l’alumnat de 1r de Direcció de Cuina i Direcció de Serveis, i l’alumnat del cicle d’especialització en Forn i Brioixeria Artesanal va elaborar un ventall de rosquilletes de sabors.

En Cosda estem amb el turisme de qualitat.