Aquest cap de setmana s’ha celebrat el lliurament dels premis de Turisme de la Comunitat Valenciana, i s’ha reconegut a Cosda amb el premi de Formació, Investigació i Innovació turística.

En el lliurament dels premis estava present la regidora de turisme de l’Ajuntament de Castelló n’Arantxa Miralles i una delegació del centre, encapçalada pel director en Vicente Moliner.

El nostre centre té una trajectòria de 55 anys en aquest sentit amb l’aprenentatge servei en l’àmbit de l’hostaleria i el turisme, últimament implementat amb la implantació de l’Aula Tecnològica (Ateca), d’una Agència de Viatges amb funcionament real i un punt d’Informació Turística amb caràcter de Formació. Aquestes novetats han motivat l’atorgament d’aquest valuós premi.

Amb la intenció de facilitar l’exportació d’aquestes idees a altres centres de la Comunitat, Cosda participa com amfitrió en el programa Imou-te que la Generalitat Valenciana ha preparat per a donar a conèixer les bones pràctiques dels centres perquè siguen a l’abast públic.

El director de Cosda, en Vicente Moliner, ha destacat que aquest reconeixement és el resultat del treball de tots i totes, i ofereix el guardó a tota la comunitat escolar, que són els verdaders mereixedors d’aquest premi tan significatiu.