El passat dimecres vam rebre la visita d’una expedició de les autoritats educatives de la Generalitat Valenciana a Cosda:

En Daniel McEvoy,Secretari Autonòmic d’Educació; en Vicente Marchante, Cap d’Inspecció General d’Educació de la Comunitat Valenciana; na Laura Navarro, Subdirecció General de Coordinació; na Maria esteve, Directora territorial de Castelló; i en Lluis Adell, Cap d’Inspecció de la Direcció Territorial de Castelló.

En la seua visita van comprovar la dinàmica del nostre centre i l’aplicació de les nostres metodologies actives i competencials, com l’aprenentatge servei, en les diferents especialitats i nivells educatius, així com el funcionament de la Residència d’Estudiants Cosda i els serveis que s’ofereixen.

Des de la direcció estem orgullosos del nostre professorat i, sobretot, de la formació competencial que oferim i reben els nostres alumnes, que els prepara per al món laboral d’una forma més efectiva, i això vam intentar fer-los arribar als majors responsables de la formació en la nostra comunitat, els quals van quedar molt satisfets de la dinàmica de Cosda.

Sempre contents de rebre als nostres representants i de fer-los arribar les nostres inquietuds. A bon segur que ens han comprés i que faran allò que Cosda necessita per continuar creixent.