Ciclos Formativos Superiores Grado Superior de Hostelería y Turismo.
Pulsa sobre el nombre del ciclo para ver más información.
DIRECCIÓN DE COCINA | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a Superior | Primer curso
• Control de l’aprovisionament de matèries primeres. • Processos de preelaboració i conservació en cuina. • Processos d’elaboració culinària. • Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries. • Anglés. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segundo curso • Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina. • Gestió de la producció en cuina. • Gastronomia i nutrició. • Recursos humans i direcció d’equips en restauració. • Gestió administrativa i comercial en restauració. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Projecte de Direcció de cuina. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en Centres de Treball.
|
CURSO 2015/16
MAÑANA |
DIRECCIÓN SERVICIOS RESTAURACIÓN | ||
Titulación | Módulos Profesionales | TURNO |
Técnico/a Superior | Primer curso
• Control de l’aprovisionament de matèries primeres. • Processos de servicis en bar-cafeteria. • Processos de servicis en restaurant. • Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària. • Anglés. • Formació i orientació laboral. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segundo curso • Sumillería. • Planificació i direcció de servicis i esdeveniments en restauració. • Gastronomia i nutrició. • Recursos humans i direcció d’equips en restauració. • Gestió administrativa i comercial en restauració. • Segona llengua estrangera. • Empresa i iniciativa emprenedora. • Projecte de Direcció de Servicis en Restauració. • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés. • Formació en Centres de Treball.
|
CURSO 2015/16 MAÑANA |